Ben jij een creatieveling? Wil jij je kunsten tonen aan de wereld? Van kleinschalige live muziek over een expositie van je schilderijen/etsen/foto's tot cabaret, stand-up comedian of kinderanimatie - het maakt niet uit. Wij zijn een broedplaats en een platform voor artiesten allerhande. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, en wie weet krijg jij binnenkort een plaatsje in onze agenda of in ons interieur! :)

 

EVENT AGENDA

Dag lieve mensen... Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met aanpassingen om de nieuwe identiteit van de Tuin Van Eten verder uit te werken (zoals een nieuwe huisstijl, een nieuw concept voor de menukaart, nieuwe ervaringen binnenin, ...) Daarom hebben we even geen tijd om nieuwe evenementen te organiseren. We verwachten echter in het najaar terug van start te kunnen gaan met muziekoptredens, workshops, cultuuravonden,... We kijken er alleszins al enorm naar uit!

Hou ons in de gaten via de website of via facebook: Tuin Van Eten | Facebook

 

TIJDELIJKE EXPOSITIE

Op dit moment is er een expositie van Katleen Vandenberghe.

 

Katleen is een laatbloeier op het gebied van kunst/schilderen.

Alles eigen aan mens en natuur boeit haar.
De mens 'is' natuur, maar gaat niet altijd goed om met de natuur. Dat verontrust haar. In haar landschappen is meestal een 'vreemd' element aanwezig.
Daar waar haar landschappen vroeger meer natuurgetrouw waren, neemt een abstractere interpretatie het langzaamaan over.

In de portretten balanceren de personages dikwijls tussen verlegenheid en zelfzekerheid. Meestal waart er een zweem van melancholie rond.

Meer weten over Katleen ?  : zie  : https://katleenvandenberghe.weebly.com

 

 

Vrouwencirkels

Op maandelijkse basis op dinsdagavond organiseren wij verbindende zijns-cirkels voor vrouwen. Om de essentie van het vrouw-zijn te leren herbeleven. Om de kracht van de verbinding tussen vrouwen opnieuw te voelen. Om tijd voor jezelf te maken als vrouw in de drukte van het alledaagse leven. Om in contact te komen met jezelf en rust te hervinden. Vanuit openheid, respect en evenwaardigheid. Hier creëren wij letterlijk en figuurlijk ruimte voor, in veiligheid.

Je schrijft je best in op voorhand. Voor meer info: neem gerust & vrijblijvend contact met ons op.