Ben jij een creatieveling? Wil jij je kunsten tonen aan de wereld? Van kleinschalige live muziek over een expositie van je schilderijen/etsen/foto's tot cabaret, stand-up comedian of kinderanimatie - het maakt niet uit. Wij zijn een broedplaats en een platform voor artiesten allerhande. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, en wie weet krijg jij binnenkort een plaatsje in onze agenda of in ons interieur! :)

 

EVENT AGENDA

Donderdag 28 oktober 2021 21h - Live kamerconcert – Tiswatis - Vrije bijdrage

Tis is een jongen uit Eeklo die niet kon kiezen tussen een job als huisarts of filosoof. Zijn twijfels en twisten pende hij neer op papier en als hij voor een Leuvens café gaat zingen wordt het muisstil. Tis en zijn gitaar. Het blijft nog jaren een goed bewaard geheim, gekoesterd door vrienden en familie. Pas wanneer enkele vrienden beginnen mee te jammen is de geest uit de fles. Tis wordt ‘tiswatis’. Het kriebelt steeds harder en in de zomer van 2019 speelt tiswatis op de Gentse Feesten. Hierna duiken ze de studio in en eind 2020 stellen ze hun eerste langspeelplaat ‘Morgen’ voor in drie uitverkochte concerten.

Tiswatis blaast kleinkunst een nieuw leven in. Ambachtelijk gebrouwen klanken, geduldig gekauwde woorden, gerijpt in de binnenkamers van een Gentse bloedkapel.

In zijn moedertaal brengt Tis met zijn gasten muziek die recht uit het hart komt. Ontsproten aan het vlakke land, met exotische klanken van Jerevan tot Kingston.
Laat de dingen zingen.

https://www.tiswatis.com/